Om oss

Activ Transport & Flyttebyrå AS er en middels stor aktør i flyttebransjen, som ikke gjør så mye av seg med flashy biler og gøyale annonser. Vi har lang og bred erfaring, over 30 år, innen alle typer flytteoppdrag for både privatkunder og næringslivet, og fokuserer på det vi kan best, raskest og sikrest mulig flytting av dine eiendeler.

Vi har høy kompetanse på logistikk, ledelse og gjennomføring av alle typer flytteoppdrag for næringslivet. Kontorflytting utføres etter kundenes ønsker, ofte utenom normal arbeidstid, slik at flytteprosessen minst mulig grad går ut over daglig drift for våre næringslivskunder.

Vi etterstreber å være en pålitelig og løsningsorientert leverandør for våre kunder. Derfor er kvalitet i de tjenestene vi utfører svært viktig for oss.

Våre biler og utstyr er nytt, tidsmessig og riktig for å mestre alle typer oppdrag innenfor vårt fagfelt. Sammen med dyktige medarbeidere er dette garantien for at kundene skal være fornøyd med den jobben vi utfører.

Fornøyde kunder er også vår beste markedsføring, og med 4.7 av 5 mulige stjerner på mittanbud.no så føler vi at vi stiller sterkt.

Du kan selv klikke her for å se hva våre kunder sier om oss på mittanbud.no

Skroll til toppen