Flytting

Vi er enn totalleverandør av alle typer flyttetjenester for både privatpersoner og næringsliv

Et flytteoppdrag kan gjennomføres på forskjellige måter. Ditt behov og ønske som kunde vil være retningsgivende. Om du som privatperson ønsker å gjøre en egeninnsats ved å flytte f.eks småting i egen bil, og vi som flyttebyrå tar de store tingene er det ikke noe problem. Ønsker du at vi som flyttebyrå skal ta oss av alt med flytting av innbo og løsøre, inkludert pakking, så gjør vi gjerne det..

Fleksible alternativer for næringslivet

Ved flytting av f.eks kontorer for næringslivet vil vi etter en uforpliktende befaring kunne gi en fastpris eller gjennomføre oppdraget på timebasis hvis det er ønskelig. Vi kan utarbeide en plan for gjennomføring av flytteoppdraget, lede flytteoppdraget og ved behov gjennomføre nødvendig etterarbeid.

Våre flyttemedarbeidere har erfaring med alle typer flytteoppdrag

Vi har alle typer utstyr og kjøretøy som trengs for å sørge for at ditt flytteoppdrag vil bli gjennomført på best mulig måte.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud

Skroll til toppen