Flyttevask

Har du behov for rengjøring av bolig eller kontor etter at du har flyttet? Vi hjelper deg med flyttevask og etterlater din bolig eller kontor fullstendig rengjort og velduftende.

Nøye renhold er en viktig del av det å flytte ut. I mange tilfeller kan det være et krevende arbeid ved siden av å pakke og flytte, når man helst ønsker å fokusere på sitt nye hjem. Du vet heller aldri om vaskingen du gjør selv blir godkjent. Overlat flyttevaskingen til noen som har lang kunnskap og erfaring med det, og vi garanterer at du blir 100 prosent fornøyd med resultatet.

Flyttevask med 100 prosent garanti

Bestiller du flyttevask hos oss får du med en gunstig vaskegaranti. For deg betyr det at vi ikke tar betalt før du er 100 prosent fornøyd med renholdet. Det gjør vi for å gi deg en større trygghet på at jobben vi gjør faktisk blir godkjent, uansett hvilke krav som stilles av deg eller utleier.

Ukentlig renhold

I tillegg til flyttevask kan vi også tilby deg muligheten for vaskehjelp i hjemmet eller på kontoret. Vi i Activ Transport & Flyttebyrå AS kan organisere daglig eller ukentlig renhold av bolig eller kontor.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud

Skroll til toppen